87 de ani de educație în Școala Jean Bart

         10 mai 2019. Ziua Școlii nu pare să debuteze prea bine pentru elevii Școlii Gimnaziale Nr. 18 „Jean Bart” Constanța. Cerul este întunecat, iar o ploaie măruntă cade peste chipurile elevilor.

Însă la Școala Gimnazială Nr. 18 „Jean Bart” Constanța a fost o zi frumoasă cu ploaie! Am sărbătorit, 87 de ani de existență, împreună, ca o familie: elevi, profesori, foști elevi, părinți, bunici, prieteni dragi, de suflet. Astăzi, în Școala (lui) Jean Bart a plouat cu zâmbete și bucurii!

Am împărtășit bucuria acestui moment festiv, ca în fiecare an, alături de oaspeți de seamă, militarii de pe Fregata Mărășești, reprezentați de Maistru Militar Holban Claudiu. După un moment solemn de ridicare a drapelelor pe catarg, am împărțit diplome și i-am felicitat pe premianți.

Și cum fără ploaie nu există curcubeu, împreună am adus un spectacol plin de culoare în curtea Școlii Gimnaziale Nr. 18 „Jean Bart”. Și-am regăsit acest curcubeu în chipurile elevilor noștri, dornici să își etaleze talentele. Au cântat, au dansat și s-au amuzat, căci până și cele mai îndrăgite personaje din povești au prins viață … Unde oare? În Școala lui Jean Bart! La parada costumelor din povești a claselor primare. 

           Astăzi, 10 mai, ne-am bucurat, încă o dată, de spiritul acestei școli cu suflet mare … 

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Alexandra Andreea ILIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>