Uniți și solidari

        Voluntarii școlii noastre, Morariu-Ciamita Luiza și Sapariuc Maria (clasa a VII-a B), Sisu Raluca și Tudor Denisa (clasa a VI-a B) au oferit ocazia celor mai mici învățăcei din clasa pregătitoare A (înv. Pelican Mărioara – Școala Gimnazială nr. 30 „Gheorghe Țițeica”) să se bucure de o zi deosebită din Școala altfel pentru a uita de incidentul petrecut cu o săptămână în urmă în unitatea lor școlară. Fetele au implicat copiii în jocuri diverse (jocuri de cunoaștere, jocuri de coordonare și de team building) și le-au oferit clipe vesele într-un parc din apropierea școlii lor. Dornici de acțiune, cei mici s-au activat într-un joc de exatlon și au demonstrat că nu le lipsește simțul competiției. În ciuda unei zile friguroase de primăvară, prichindeii s-au distrat și le-au îndrăgit pe voluntarele noastre creative, care le-au promis să revină cu alte surprize.

    Cultura voluntariatului este puternică în Școala „Jean Bart” datorită doamnei Psih. Drd. GHIȚOIU Daniela, care dezvoltă în mod constant simțul empatic la elevii noștri și dorința de a oferi altor copii experiențe de învățare într-un cadru non-formal.

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Irina ROȘU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>