Cele mai frumoase „mărțișoare”

Ziua de 11 martie a oferit prilej pentru trei eleve ale Școlii Jean  Bart de a-și demonstra abilitățile deosebite, șlefuite de dascăli cu har, aducând onoare școlii noastre.

 

Olimpiada de științe-umane (educație socială – ciclul gimnazial) a recunoscut meritele și munca depusă de Ioniță Mirela-Petruța (clasa a VII-a B) și Ioniță Andreea (clasa a  VIII-a A) în cadrul etapei județene, la care au participat sub coordonarea doamnei prof. drd. Ghițoiu Daniela. Formând o echipă neomogenă, conform cerințelor de organizare și desfășurare a Olimpiadei, fetele au realizat un proiect complex despre abandonul școlar, respectând cu strictețe indicațiile primite. Evaluatorii acestei probe au fost impresionați de meticulozitatea și abordarea lor originală, acordându-le punctaj maxim. Acest rezultat le-a obținut fetelor calificarea la etapa națională!

 

La Olimpiada de Cultură și spiritualitate românească, eleva Onciul Nicoleta (clasa  a VI-a A) a obținut Premiul I și primul loc la etapa pe județ cu un punctaj de 9.90 (nouă 90%), calificându-se de asemenea la etapa națională. Talentul său de scriitor s-a conturat de la o vârstă fragedă, fiind una dintre cele mai prolifice autoare pentru revista școlii. Orientată pe drumul acesta de Prof. Butnariu Carmen (limba şi literatura română) şi de Prof. dr. Momciu Mariana (religie), Nicoleta îşi îndreaptă paşii sigur către performanță.

 

Astfel s-a dovedit încă o dată că munca în echipă – profesor-elev-părinți – este condiţia necesară pentru marile reuşite.

 

Fetelor, suntem mândri de voi şi vă ținem pumnii în următoarea etapă!

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Irina ROȘU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>