„Eco Artă”, a patra activitate din cadrul proiectului „Pământul oamenilor”

În cadrul proiectului „Pământul oamenilor” s-a desfășurat activitatea „Eco Artă” la care au participat elevii claselor a V-a A, B; a VI-a A, B, C și a VII-a B. Această activitate a fost coordonată de doamnele profesoare Zaharia Elidia Carmen și Cosma Andreea Nicoleta. De asemenea, au colaborat diriginții claselor a V-a A, B; a VI-a A, B, C și clasa a VII-a B, doamna profesoară de limba franceză Fronescu Ramona și doamna profesoara de educație tehnologică Gafar Sabia. Elevii au confecționat mărțișoare din materiale reciclabile în cadrul orelor de educație plastică și limba franceză. În cadrul expoziției fiecare clasă și-a amenajat standul de prezentare, iar elevii cât și cadrele didactice au cumpărat mărțișoarele preferate. Din banii obţinuţi se vor achiziţiona puieţi şi plante pentru amenajarea perimetrului unităţii şcolare. La finalul activității elevii au fost răsplătiți cu dulciuri de către organizatorii activității.

Când e vorba de creativitate și imaginație, putem spune că talentul se manifestă de la cele mai fragede vârste. Așadar cei mici, preșcolarii grădiniței noastre, coordonați de d-nele educatoare Hărăbor Ionela-Raluca, Andrieș Cerasella, Dan Mihaela Lorena, Grosu Maria-Angeli, Caraman Selda, au fost și ei, la rândul lor, cu sprijinul părinților (cărora le mulțumim pe aceasta cale J), vânzători și cumpărători de mărțișoare reciclabile, demonstrând că știu să negocieze, atunci când vine vorba de ARTĂ!

          O primăvară frumoasă tuturor, să ne umple sufletele de bucurie și speranță!

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Anca BRATU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>