Târgul de Crăciun

Pentru a marca sărbătorile de iarnă, în perioada noiembrie – decembrie 2023, elevi ai claselor de gimnaziu au confecționat obiecte decorative pentru târgul de Crăciun. În acest scop au folosit materiale naturale (conuri de brad, crenguțe, coji de nucă), materiale reciclabile, praf ceramic, hârtie, carton, fire textile.

Produsele realizate au fost de-a dreptul spectaculoase și au atras atenția tuturor: figurine din praf ceramic cu magnet, felicitări, semne de carte, fulgi din hârtie, brazi din hârtie, din sârmă plușată, steluțe, globuri, suporturi pentru lumânări, toate acestea fiind comercializate în cadrul târgului organizat în școală în data de 19.12.2023.

Activitatea a fost desfășurată sub coordonarea doamnei Miron Simona-Elena, profesor de Educație tehnologică și aplicații practice, căreia îi mulțumim pentru implicarea de care a dat dovada.

         Felicitări tuturor micuților meșteșugari, ați reușit încă o dată să aduceți spiritul Crăciunului în școala noastră!

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Anca BRATU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>