Crăciun cu aromă de cafea și oameni dragi. Spiritul școlii noastre!

Într-o școală care cultivă elevilor bucuria de a învăța în echipă, „puterea lui ÎMPREUNĂ” devine laitmotivul unei zile minunate petrecute în familia Jean Bart. Când îți îndemni elevii să se joace și să transforme fiecare experiență într-o oportunitate, nu ai cum să nu fii, la rândul tău, un profesor deschis către jocuri și noi provocări ce te aduc aproape de colegii tăi de catedră. 

 

Spiritul Crăciunului a poposit și în Școala lui Jean Bart și ne-am bucurat să aflăm că amintirile de preț le scriem în echipă. „Cafeneaua publică” a personalului didactic și didactic auxiliar nu a fost doar despre cafea și noi oportunități de îmbogățire a experiențelor.  Mai presus de toate, a fost despre acei oameni care cred cu tărie că starea de bine a elevilor începe cu o cancelarie veselă, unită, însuflețită de prietenie și colaborare.

 

Ne-am jucat, ne-am împărtășit gusturile și cele mai mari visuri, ne-am reinventat și ne-am bucurat de oameni dragi și momente de suflet, de spiritul acestei școli cu suflet mare. Loteria cadourilor, tombola cu mesaje motivaționale, jocurile de echipă, zâmbetele surprinse pe chipurile colegilor s-au împletit perfect, într-o atmosferă caldă de sărbătoare. Căci aceasta este adevărata magie a Crăciunului: reuniuni în jurul bradului, colinde, apropierea dintre oameni, căldura locului în care trăim și muncim.

 

Și, cum școala lui Jean Bart prinde viață prin fiecare suflet de copil șlefuit în spiritul nostru, am primit și colindători. Minunații clasei a 6-a B au învăluit școala cu o piesă de teatru scrisă și pusă în scenă chiar de ei, iar glasul fetelor dintr-a 7-a B parcă răsună și acum pe holurile  școlii noastre.

 

„Mulțumesc, dragi colegi, pentru brațele deschise, pentru primirea atât de caldă în jurul vostru, pentru toate gândurile bune, pentru zâmbete și amintiri. Revin mereu cu drag aici, o școală dragă sufletului meu, în care învăț, în fiecare zi, cum să transform școala într-un spațiu în care toți, cu mic cu mare, învață cu plăcere. Mereu am spus-o: Școala noastră-i bucurie! Știu că aici găsesc oameni dragi cu iubire pentru copii și pentru profesie. Și mai știu că suntem o familie, nu doar o școală!”

 

Sărbători cu bine, dragi JeanBartieni!

CONSILIER IMAGINE,

Prof. Alexandra Andreea ILIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>