ECO Crăciunul

Devenit deja tradiție, am putea spune, în cadrul proiectului școlar „Pământul oamenilor”, în școala noastră astăzi, 20 decembrie, s-a desfășurat activitatea „ECO Crăciunul”. Elevii claselor de gimnaziu și-au expus creațiile realizate din materiale reciclabile sau neconvenționale, fiecare dintre ele fiind însoțită și de o scurtă descriere din partea unui reprezentant al clasei. Juriul, format din profesori ai școlii, a avut dificila misiune de a departaja lucrările, pentru a stabili ierarhia câștigătorilor. Criteriile de acordare a premiilor au fost creativitatea, originalitatea și unitatea compoziției.

 

La fel ca și anul trecut, de originalitate copiii noștri nu au dus lipsă și au încercat să ridice ștacheta: ne-au uimit astăzi cu brazi confecționați din hârtie creponată, pahare de plastic, file de caiet sau de reviste, construiți pe structuri conice de carton sau chiar cozi de mătură! Cu puțin scotch, lipici și multă dedicație am văzut cum iau formă personaje precum Moș Crăciun, Grinch-ul sau oameni de zăpadă (sau, mai bine zis, vată!). Colorați și decorați, brăduții de anul acesta au fost în mod definitiv demni de laudă și asta doar mulțumită creativității elevilor noștri. Desemnarea premiilor nu a fost deloc ușoară, departajarea fiind la doar câte un punct diferența. S-a văzut implicarea și seriozitatea elevilor, aceștia demonstrând încă o dată că uniți pot face lucruri minunate!

Felicitări tuturor celor implicați și Crăciun fericit tuturor elevilor!

 

Efortul elevilor a fost răsplătit prin diplome și dulciuri, după cum urmează:

J  Premiul I – clasa a V-a B

J  Premiul al II-lea – clasa a VI-a A

J  Premiul al III-lea  – clasele a V-a A, a VI-a B, a VIII-a B

J  Mențiune – clasele a VII-a A, a VII-a B

Diploma de participare – clasele a VII-a C, a VIII-a A

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Anca BRATU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>