SĂ FIE MINIHANDBAL!!!

Școala Jean Bart lovește din nou! De data aceasta la Olimpiada națională a sporturilor școlare, o echipă mixtă, aleasă pe sprânceană de către prof. Popescu Mihaela și prof. Drăghici Georgiana, dintre elevii claselor a III-a și a IV-a, a câștigat PREMIUL I la etapa zonală de minihandbal.

 Animați de un imn creat de elevul Boboc Eric Andrei (clasa a IV-a A) și încurajați din tribune de familie, prieteni și mai ales de Doamna director Busuioc Loredana și Doamnele învățătoare Rățoi Daniela (III C), Marin Florentina (IV A) și Gurău Nicoleta (IV B), copiii și-au concentrat forțele și au reușit performanța primului loc. 

 Cocoloș David, Cuș Miruna Andreea, Panaitescu Ștefan, (III C), Gutuleanu Iustin Edan, Boboc Eric Andrei, Brașoveanu Livia Andreea, Stupari-Tudorache Kamelya Cristiana, Gâdoiu Antonia Maria (IV A), Preoteasa Anemona Cristina, Lucas Alesia Mihaela și Trandafir Isabella Anne Marie (IV B) sunt minunații care au intrat în Sala sporturilor cântând cu putere următoarele versuri și urmând a juca cu îndârjire, în spirit de echipă, de competiție și de fairplay. 

Astăzi este zi de meci,            

Cu „Jean Bart” vrei s-o petreci,         

Echipa noastră favorită           

Și marea este liniștită. 

Și dacă nu veți câștiga,

Și Mare se va-nfuria,      

Neptun din ape va ieși

Și aspru vă va pedepsi!

Ale ale ale aleee

Ale ale ale aleee

Ale ale ale aleee

Ce mult te iubesc „Jean Bart”-ule…

Evenimentul s-a desfășurat în zilele de 6 și 7 aprilie la Sala Sporturilor „Simona Amânar” din Constanța, fiind organizat de ISJ Constanța, cu sprijinul Asociației Județene de Handbal, al Primăriei Municipiului Constanța și al Direcției Județene pentru Sport și Tineret. La Olimpiadă au participat șase echipe din șase județe (Constanța, Tulcea, Buzău, Brăila, Vrancea și Galați), iar copiii noștri s-au calificat pentru etapa națională din 28-30 aprilie, care se va desfășura la Satu Mare. Multă baftă, Jean Bartiști! Vă ținem pumnii și vă mulțumim că ne faceți onoare.

 FELICITĂRI, mini-handbaliști! Suntem mândri de voi!  

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Irina ROȘU

Reflectate în media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>