Dăruim din inimă

Paștele este sărbătoarea bucuriei, a inimilor deschise, a speranțelor împlinite și a puterii de a dărui pentru a-i ajuta pe cei din jur.

Campania de colectare de jucării noi pentru copiii de la Spitalul Județean Constanța, secția oncologie pediatrică, continuă. Atât cei mici de la grupa mijlocie A ai grădiniței noastre, coordonator prof. înv. preșcolar Cerasella ANDRIEȘ, dar mai ales părinții lor care i-au susținut, au reușit să aducă mici bucurii acestor copii. Au dăruit din toată inima și au înțeles rolul acestor acțiuni. Pentru ei această activitate implică multă emoție și dăruire, dar și satisfacția de a fi Iepurașul de Paști, cel pe care îl așteaptă cu nerăbdare toții copiii.

Vă dorim ca sfintele sărbători de Paște să vă aducă liniște în suflet, multă bucurie, sănătate și puterea de a dărui și ajuta semenii.

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Anca BRATU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>