Prieteni de suflet. La ceas aniversar…

„Eu nu am fost elev al acestei școli. Dar pe timpul când am fost comandant secund și apoi comandant al fregatei MĂRĂȘEȘTI am fost un colaborator apropiat al domnului director și am desfășurat multe activități împreună. Cred și sper că acest parteneriat continuă și astăzi. Ori de câte ori citesc ceva despre această școală mă bucur că este cineva care ține trează atenția celor de pe Facebook asupra activității și realizărilor Școlii Jean Bart, a colectivului de profesori și, bineînțeles, a elevilor din această școală. Mult succes pe mai departe elevilor și profesorilor! Mult succes în viață și multă sănătate absolvenților acestei școli!”

(Comandor (r) Tătaru Costel)

S-au adunat amintiri de neuitat în albumul Școlii Gimnaziale Nr. 18 „Jean Bart” Constanța, iar una dintre cele mai prețioase este colaborarea cu cei ce ne-au dat numele, prietenii noștri de pe Fregata Mărășești.

Un parteneriat de suflet ce își are începutul în anul 1996, de când școala noastră poartă cu mândrie numele scriitorului și comandorului Jean Bart, dăinuie și astăzi. Iar de atunci, timpul pare a se fi oprit din zbor!

Ne-au primit cu bucurie pe navă și ne-au fost alături la activități de suflet, au participat cu mândrie la Zilele Școlii și au pus bazele premiilor anuale „Mărășești” care se acordă celor mai merituoși elevi. Oaspeți de seamă, oameni minunați care astăzi împărtășesc cu noi bucuria aniversării celor 88 de ani de educație. Sărbătorim împreună chiar și de la distanță!

Păstrăm o tradiție frumoasă, de suflet și deschidem evenimentul cu un moment solemn de ridicare a drapelului. În acordurile Imnului Național, militarii de pe Fregata Mărășești ne întâmpină cu salutul de onoare și înalță cu mândrie drapelul românesc, ce se lasă purtat de vânt, spre valurile mării. 

La ceas aniversar, culegem noi amintiri, gânduri și emoția revederii cu prieteni dragi, oameni care astăzi sunt parte din povestea noastră, din familia noastră!

Pentru toată bucuria și pentru toate gândurile bune vă mulțumim și vă dorim: Bun cart, înainte!

Iar pentru toate cuvintele nerostite, imaginile de mai jos valorează cât o mie! 

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Alexandra Andreea ILIE

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>