Școala Jean Bart își regăsește absolvenții!

Fiecare poveste începe cu „A fost odată ca niciodată…” Așa ia naștere și povestea Școlii Jean Bart, o poveste în care am scris toți, împreună, generație după generație, filă cu filă, o poveste a noastră! O școală ALTFEL în care personajele sunteți voi, dragi elevi!

Și, cum absolvenții sunt cei mai buni ambasadori ai școlii noastre, dăm startul unei activități de suflet: „Regăsirea generațiilor JeanBartiene”.

Jean Bart își caută absolvenții! Mereu parte din povestea noastră, anul acesta, de Ziua Școlii, vă așteptăm pe toți, să spuneți din nou „prezent” la strigarea catalogului… online. Pentru că de data aceasta va fi ALTFEL: vom  umple pagina școlii cu gândurile voastre, așa cum ani la rândul, curtea școlii noastre se umplea de zâmbetele voastre, dragi absolvenți! Și avem loc pentru toți!

Așadar, urmaș al lui Jean Bart de ești, deschide cutia cu amintiri și ia parte la o „întâlnire” altfel! Trimite o fotografie din școală și scrie-ne câteva rânduri. Fie că alegi să povestești o amintire dragă sufletului tău petrecută în școală, sau despre ce a însemnat școala Jean Bart pentru tine, fie că alegi să trimiți câteva gânduri către școală sau către un profesor care ți-a marcat alegerea în viață, lasă-te cuprins de nostalgia frumoaselor amintiri și revino în familia Jean Bart!

         Pentru că avem uși deschise pentru elevi! Pentru că suntem o școală de suflet, un grup de oameni entuziaști pentru care ALTFEL înseamnă familie, înseamnă elevi fericiți și educație care schimbă vieți!  

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Alexandra Andreea ILIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>