Învierea prin ochi de copil

Paştele este miracolul Învierii Domnului, este sărbătoarea cu cea mai mare încărcătura spirituală şi reprezintă triumful ciclic al vieţii asupra morţii. Este sărbătoarea speranţei, a iubirii, a iertării şi aduce în sufletele credincioşilor lumină, linişte sufletească şi armonie în familie. În cadrul proiectului „Pământul oamenilor” s-a desfășurat activitatea „Învierea prin ochi de copil”, la care au participat elevii claselor a V-a A, B; a VI-a A, B, C și a VII-a B. Această activitate a fost coordonată de doamnele profesoare Zaharia Elidia-Carmen și Cosma Andreea-Nicoleta. De asemenea, au colaborat diriginții claselor a V-a A,B; a VI-a A,B,C; a VII-a B. Elevii împreună cu cadrele didactice întâmpină Învierea Domnului, prin organizarea unei expoziții cu produse specifice Sărbătorilor Pascale, care sunt confecționate din materiale reciclabile. În cadrul expoziției fiecare clasă și-a amenajat standul de prezentare, iar elevii și cadrele didactice au cumpărat obiectele preferate. Încă o data elevii și-au demonstrat spiritul de echipă, simțul estetic și antreprenorial. Din banii strânși de la fiecare clasă, se vor achiziţiona plante pentru amenajarea perimetrului unităţii şcolare.

 

Au fost acordate diplome elevilor creativi, ingenioși, care au realizat lucrări originale cu un mesaj ecologic corespunzător, după cum urmează:

 

Premiul I – 7B; Premiul al II-lea – 6B;  Premiul al III-lea – 5B

 

Felicitări tuturor copiilor care au participat la aceasta activitate și care ne-au bucurat ochii prin creațiile lor, așa cum au făcut-o și în etapele anterioare! 

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Anca BRATU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>