Când dăruiești din suflet, atunci vine bucuria

        Jucării, dulciuri, desene animate… Lucruri firești pe care și le dorește un copil de Crăciun, nu-i așa?! Iar părinții ar face orice pentru a-și vedea copiii bucuroși, așa cum este și firesc, mai ales în perioada Crăciunului. Dar mai presus de toate, ne dorim să-i știm sănătoși, pentru a se bucura de jucăriile primite.

Nu întotdeauna însă lucrurile sunt așa cum își doresc deopotrivă părinții si copiii. Din păcate, sunt copii mai puțin norocoși care-și petrec aceste sărbători în spital, trecând prin momente grele și suferind așa cum niciun copil nu ar trebui să o facă… Astăzi, Albinuțele de la grupa mijlocie A s-au adunat și cu glasuri calde și blânde i-au cântat colinde lui Moș Crăciun, au primit daruri și s-au bucurat. Nu au uitat însă să fie Buni și să Dăruiască și altor copii din ceea ce au ei. Astfel, mic și mare, s-au implicat in proiectul Dulapul cu jucării inițiat de Asociația Dăruiește Aripi. Aceasta este o campanie de colectare de jucării NOI pentru copiii internați în secțiile de oncologie pediatrică din Constanța. Vă invităm și pe voi, dragi prieteni, să dăruiți un cadou, fără nicio ocazie, pentru un copil internat în oncologie pediatrică!  

Sărbători frumoase alături de familiile voastre, cu sănătate și bucurii, vă dorim!

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Anca BRATU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>