Zzzzzziua Mondială a… Somnului!

          Pe 14 martie 2019, în Școala Gimnazială Nr.18 „Jean Bart” Constanța s-a sărbătorit Ziua Mondială a… Somnului. Da! Ați citit bine! Cei mai mici ai Consiliului Școlar al Elevilor și-au demonstrat încă o dată creativitatea și au organizat o activitate născută din dorința de a crește motivația elevilor. Tema nu a fost aleasă întâmplător căci au aflat că somnul este secretul succesului la școală.

Și-au pornit la treabă, căci de dormit, n-au dormit! Sub coordonarea elevelor Baicu Amalia, Dinu Teodora și Popescu Claudia (V A), prichindeii clasei a II-a A au beneficiat de o oră de joacă mai „specială”. Au desenat, s-au distrat și au aflat, cu această ocazie, mai multe despre importanța somnului pentru memorie și învățare.    

„Învățăm nu pentru școală, ci pentru viață” –  deviza școlii noastre este încă o dată ilustrată în jocuri și activități menite să îi ajute pe elevi să considere școala un loc prietenos. Implicarea elevilor în activități ludice este o prioritate a școlii noastre. Unele proiecte au ca scop dezvoltarea culturii generale, altele, mai puțin conformiste, conturează o nouă viziune educativă asupra școlii. Ziua Europei, a României, a Limbilor Străine sau a Zâmbetului, a prăjiturilor de ciocolată sau chiar a somnului, sunt tot atâtea prilejuri de a mai pune o cărămidă la temelia personalității copiilor noștri.

Dincolo de performanțele elevilor, îndrăznim să visăm  la o școală cu suflet, în care învățăm cu plăcere.  

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Alexandra Andreea ILIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>