ZUM(BArt). Sau când toată școala dansează!

Miercuri, 9 martie, nu a nins oricum în Școala lui Jean Bart, ci cu zâmbete de soare. Fiindcă nu ai cum să nu zâmbești, când curtea școlii tale se transformă într-un imens ring de dans. Mânați de curiozitate și entuziasm, ne-am adunat toți JeanBartienii laolaltă, și am reușit să alungăm norii plumburii. Timp de 30 de minute, soarele ne zâmbea dintr-un colț de cer, iar noi ne bucuram de momentele de… împreună!

În curtea lui Jean Bart a fost distracție! A fost ZUM(BArt)! Zumba și Jean Bart au făcut o echipă excelentă, căci întreaga școală a vibrat de ritm și veselie!     

Există oameni care îți transmit poftă de viață, dorință de mișcare și o energie de neimaginat. Iar Proiectul școlii noastre, „Întâlnindu-mi visul”, este ocazia perfectă de a-i cunoaște.

Bucurie și mega-energie au adus și invitații noștri speciali, Starlin Belen Medina (instructor de fitness și zumba; fost concurent Survivor România – Războinicii) și Miruna Pîrvan (instructor de zumba), într-o săptămână dedicată sportului și fitnessului. Copiii din ciclul gimnazial au primit cu mult entuziasm provocarea de a participa la o dinamică ședință de Zumba, învățând astfel să zâmbească în pași de dans.

Și au râs, au cântat, au sărit și s-au bucurat de un dans unic în echipă, iar la final, au așteptat, răbdători, autografele invitaților. Mai mult decât atât, pentru că îi încurajăm să se exprime și să viseze, și pentru că și-au dorit un dialog deschis cu Starlin, micuții de la clasa a 5-a A i-au adresat o mulțime de întrebări despre experiența într-o competiție sportivă. „Care a fost provocarea cea mai mare?”, „Ce ai simțit în primul meci?”, „Meciurile erau ușoare?”, „A fost greu să treci peste obstacole?”, „Ce crezi că ai câștigat cu adevărat, în urma competiției?”, sunt doar câteva din curiozitățile JeanBartienilor.  

„Oriunde vrei să ajungi, dacă tu ai o dorință adevărată, luptă pentru a reuși, caută mereu să te autodepășești!”, a transmis Starlin, la finalul întâlnirii. Mulțumim, Starlin, pentru deschidere și pentru timpul acordat elevilor noștri!

Mulțumim, Miruna, pentru zâmbetele de pe chipurile elevilor noștri pasionați de dans, pentru că le-ai inspirat încrederea și curajul de a-și urma visul! Când iubești ceea ce faci, totul pare atât de ușor și frumos, iar ei au simțit acest lucru prin căldura și energia pozitivă cu care i-ai înconjurat. 

Întreaga activitate a fost o explozie de bună-dispoziție, care a cuprins atât elevii cât și profesorii. Ne-am distrat copios și am descoperit că Zumba este mai mult decât mișcare, mai mult decât o combinație perfectă între dans, muzică și aerobic. Zumba este energie și distracție! Zumba este sănătate, vitalitate și, mai presus de toate, pentru noi, este ZUM(BArt): prietenie și echipă! Pentru că am văzut cum unește oamenii în a face lucruri minunate!

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Alexandra Andreea ILIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>