Vreme trece, vreme vine…

„Vreme trece, vreme vine” ... Eminescu, în suflet de copil rămâne!

În ziua în care s-au împlinit 171 de ani de la nașterea „poetului nepereche” al neamului românesc, cele mai frumoase versuri au răsunat din vocile albinuțelor lui Jean Bart. Pentru clasa pregătitoare A, săptămâna aceasta a fost dedicată celui mai mare poet român, Mihai Eminescu. 

Coordonați de doamna învățătoare Florentina Ion, micuții învățăcei au pornit pe urmele Luceafărului. Harnice și pricepute, albinuțele noastre au pictat cu palma, au recitat poezii și au pus în scenă un adevărat teatru de umbre dedicat poeziei „Ce te legeni?”

            Presărată cu versurile poetului nostru național și învăluită de inocența și murmurul albinuțelor lui Jean Bart, călătoria prin lumea Luceafărului a fost una magică, specială! Cu zâmbete, cu voie bună, Școala lui Jean Bart a răsunat a mândrie și a bucurie. Căci ne mândrim cu străluciți poeți, cu versuri memorabile și elevi cu drag de carte! 

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Alexandra Andreea ILIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>