Vocea elevilor

În școala lui Jean Bart, vocea elevilor este foarte importantă. Consiliul elevilor este cel care îi reprezintă în relație cu profesorii și cu personalul nedidactic. O dată la doi ani, se desfășoară alegerile pentru cele mai importante funcții din Consiliul elevilor și elevii votează pe cei mai convingători dintre colegii care și-au depus candidatura. Pe panoul Consiliului apar posterele de candidatură și astfel se fac cunoscute intențiile candidaților. Sunt alegeri democratice! Toată lumea respectă dreptul elevilor de a fi reprezentați de cei mai competenți aleși.

Anul acesta, au fost aleși trei candidați de clasa a VII-a pentru funcția de președinte – Alexandrache Erik Andrei, vicepreședinte – Dardac Evelina Elena și avocatul elevului – Bârlă Andrei. Toți trei sunt colegi de clasă și doresc să ofere elevilor cele mai frumoase amintiri din Școala „Jean Bart”. Au idei creative și sunt plini de elan oricând văd oportunitatea unui nou proiect derulat în școală.

Deși un grup eterogen, fiecare aduce un plus special activităților desfășurate pentru că au în vedere un scop comun – starea de bine a elevilor în școală. Lor li s-a alăturat și Tudoran Lidia care a venit cu un plus de efervescență și idei proaspete. Acest om bun la toate pare să motiveze și să susțină și mai bine Consiliul elevilor care a concluzionat după prima ședință că vor avea nevoie de ajutorul mai multor asistenți pentru a pune în aplicare toate proiectele lor minunate.

        Astfel ei vă îndeamnă pe voi, copii frumoși și isteți ai Școlii „Jean Bart”, să vă alăturați lor pe drumul plin de provocări al vieții de jeanbartist.

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Irina ROȘU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>