Verde la mărțișoare!

 Primăvara înseamnă viață, renașterea naturii, dar și bucuria de a fi împreună cu ceilalți. De 1 martie, Școala Gimnazială Nr.18 „Jean Bart” Constanța a întâmpinat primăvara, sub sloganul: Împreună pentru o școală mai bună!

            Și-am zis: Verde la mărțișoare! Mângâiați de razele blânde ale soarelui, ne-am reunit în curtea școlii, și am reușit să transformăm o zi obișnuită într-una de sărbătoare, ce va deveni tradiție în următorii ani.

Cei mai mici ai școlii și-au pus tot sufletul în confecționarea de felicitări și mărțișoare, și ne-au invitat la târgul de mărțișoare cu vânzare. Obiectivul? Amenajarea spațiului verde din curtea școlii. Le-au sărit în ajutor cadrele didactice, părinții, dar și Consiliul Școlar al Elevilor, care a dăruit felicitări fiecărui profesor, în semn de recunoștință, respect și prețuire. Felicitările rămase au fost dăruite doamnelor și domnișoarelor din cartier.

Odată cu primăvara, au înflorit și copiii noștri, și-au vestit, cu bucurie, că natura reînvie și la Școala lui Jean Bart.

 …Jean Bart când înverzește/ Lumea toată o-nveselește! 

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Alexandra Andreea ILIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>