Trick or treat? Halloween petrecăreț…

Dacă e 31 octombrie, e Halloween petrecăreț, pentru orice monstruleț. Azi, vampiri și vampirițe, puși pe șotii și glumițe, promit jocuri monstruoase, zâmbete contagioase și distracție… ceva de groază! Povestea ? de speriat!… iar gazda? Școala lui Jean Bart!

            O zi GROZAVĂ au trăit cei mai mici elevi ai Școlii Gimnaziale Nr. 18 „Jean Bart” Constanța. Prichindeii au fost invitați la cea mai spook-taculoasă petrecere de Halloween, transformând școala într-un tărâm al magiei și al personajelor costumate.

Petrecerea de Halloween, inițiată în colaborare cu Asociația TEAM Constanța și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, cu sprijinul părinților și al cadrelor didactice, a reunit 80 de elevi și 20 de voluntari, dornici să participe la cele mai năstrușnice activități.

            Dansurile, atelierele de creație și face-painting sunt ingredientele unei zile îngrozitor de hazlii pentru micuți. Nu au lipsit nici concursul de dovleci sau parada celor mai haioase costume. Mici vrăjitori și fantomițe vesele, spiriduși ghiduși și vampirași poznași au prins viață și au invadat școala cu fel de fel de grozăvii. La final, creativitatea le-a fost răsplătită, căci au avut parte de surprize… teribile

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Alexandra Andreea ILIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>