Țintar, dincolo de Prut…

Proiectul „Concurs de Țintar”, inițiat de Școala Gimnazială Nr. 18 „Jean Bart” Constanța, capătă, încet-încet, o dimensiune internațională. Profesorul de sport, Mihaela Popescu, și psihologul școlii, Daniela Ghițoiu, s-au întors în februarie din Republica Moldova, unde au petrecut 2 zile într-un prim schimb de experiență cu partenerii noștri de peste Prut: Gimnaziul „Trușeni”.

Experiența s-a dovedit a fi mai încântătoare decât ne-am fi imaginat, căci am reușit să implementăm proiectul „Concurs de țintar”, aprobat în CAER 2020. Cu ochii licărind spre o nouă aventură, tinerii moldoveni au acceptat provocarea și s-au alăturat experienței inedite oferite de jocul Țintar.

Copiii au primit foarte bine jocul și s-au prins atât de bine în distracție încât au promis că vor întoarce vizita, în vară, când se va desfășura finala la Țintar. Așadar, în iunie 2020, Școala Jean Bart va fi gazda unui grup de 10 elevi și profesori de la Școala din Trușeni. Mai mult decât atât, participanții vor fi cazați la elevi din școala noastră, oferindu-le astfel posibilitatea de a se cunoaște, de a împărtăși idei și a descoperi că ne leagă aceleași lucruri: pasiuni, jocuri, dorință de comunicare și… țintar.

Proiectul școlii Jean Bart „Concurs de Țintar” s-a îmbogățit nu doar cu un parteneriat și un schimb de experiență cu elevii și profesorii de peste Prut, dar și cu entuziasm, multă distracție și prieteni noi, fără frontiere…  

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Alexandra Andreea ILIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>