Till next year, English Summer School!!

Prima ediție de English Summer School desfășurată în vara anului 2021 s-a încheiat cu chef de joacă și de competiție amicală, în râsete și strigăte de copii dornici de activități altfel. Cei trei profesori care le-au fost alături această vară (Roșu Irina, Cosma Andreea-Nicoleta și Popescu Mihaela) au organizat un traseu de probe buclucașe și o tombolă pentru a sărbători finalul acestui program de vară.

Acest program, gândit ca o oportunitate pentru copii de a se exprima în limba engleză în mod liber, s-a conturat și s-a adaptat în funcție de nevoile micilor participanți. Activitățile non-formale propuse de profesori le-au dat ocazia să-și dezvolte nu numai abilitățile lingvistice într-o limbă străină, dar și creativitatea, imaginația, spiritul ludic, lucrul în echipă și capacitatea de a rezolva probleme thinking outside the box (în mod neconvențional).

Fără îndoială, beneficiul cel mai mare al acestui program a fost dezvoltarea inteligenței emoționale care i-a ajutat pe copii să se exprime, să iasă din zona de confort și să treacă prin situații care le oferă lecții de viață.

Elevii participanți (de clasa a V-a și a VI-a) s-au bucurat de toate activitățile pregătite cu drag de profesori și și-au exprimat dorința de a reveni și vara viitoare pentru a construi noi amintiri și noi prietenii. 

Teacher Irina Roșu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>