„Țărm de Mare: o poveste fără sfârșit

„Dragi generații ce ați fost, sunteți și urmează să veniți,
vă rog să mă ajutați să ținem vie această călătorie, această poveste,
plină de cunoștințe noi și interesante, zâmbete, prietenii, lacrimi,
mici momente de furie și hohote de râs.
Să ne adunăm toți membrii Universului Jean Bart, cu mic, cu mare,
și să scriem asemenea lui Michael Ende, o poveste fără sfârșit.
Cu siguranță va fi cea mai frumoasă poveste,
pentru că este povestea noastră!” Maria-Cristiana Vicolov (8A)

         Se cuvine ca povestea noastră de astăzi să înceapă cu oamenii care scriu: copiii noștri, JeanBartieni inimoși și creativi, iubitori ai lecturii ce au devenit viața revistei „Țărm de Mare”. Acestea nu sunt doar simple rânduri care fac parte din editorialul noului număr al revistei, sunt gândurile unui elev ce a crescut frumos în redacția „Țărm de Mare”, dăruind cu fiecare articol publicat câte o părticică din sufletul său.

 

Maria-Cristiana Vicolov a urcat treaptă cu treaptă și a devenit redactorul șef al echipei „Țărm de Mare”, revistă ce ani la rând a fost încununată cu lauri la concursurile de reviste școlare. Astăzi, cu mândrie, predă ștafeta celor mici, provocându-i să-și descopere vocea interioară și talentul de scriitor.

 

„Țărm de Mare” continuă să fie oglinda unei școli cu nume de scriitor: prin gânduri, trăiri și povești scrise de elevi pentru elevi, prin premii, prin visuri, prin bucuria de a scrie! Este o mare onoare să primim din nou Premiul I la faza județeană a Concursului Național de Jurnalism și Reviste Școlare, organizat de Ministerul Educației și să ne calificăm la națională.  

 

Într-o școală în care deviza este „Nu pentru școală învățăm, ci pentru viață!”, creștem tineri pasionați de lectură, creștem oameni! Cu mândrie și bucurie, ne vor reprezenta în tabăra de reviste școlare de la Muncel, elevele Mirela-Petruța Ioniță (6B) și Nicoleta Onciul (5A), alături de prof. Irina Roșu.

 

Felicitări, dragi elevi contributori și profesori coordonatori! Felicitări, dragi redactori, reporteri și jurnaliști în devenire! „Țărm de mare” înseamnă ambiție, implicare, inițiativă, dar mai presus de toate, înseamnă muncă în echipă.

Loredana-Maria Busuioc (Redactor șef)

Alexandra-Andreea Ilie (Redactor șef adjunct)

Mihaela Vîntu (Redactor șef adjunct)  

Maria-Cristiana Vicolov 8A (Redactor șef)       

Reyhan Arif 8A (Redactor șef adjunct)

Daria-Maria Pândici 8B (Redactor șef adjunct)

Ana-Maria Bucur 7B (Redactor rubrică)

Gabriela-Natalia Busuioc 7B (Redactor rubrică)

Mirela-Petruța Ioniță 6B (Redactor rubrică)

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Alexandra Andreea ILIE 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>