Știința (de a fi) la înălțime!

PERFORMANȚĂ: Povestea Școlii Gimnaziale Nr. 18 „Jean Bart” Constanța este scrisă de performanțele elevilor noștri, care continuă să urce, an de an, la cel mai înalt nivel. Astfel, păstrăm tradiția și ne aflăm, din nou, în fruntea celor mai buni la competițiile de științe.

Cu bucurie și mândrie, anunțăm calificarea elevului Bolocan Vlad (8 B) la etapa națională a competiției „Științe pentru juniori”.

Rezultatele deosebite obținute de elevii noștri, de-a lungul ultimilor ani școlari, confirmă, încă o dată, că în Școala Jean Bart, științele sunt și vor fi mereu la înălțime!

Felicitări, Vlad! Îți urăm mult succes și ne mândrim că vei reprezenta școala în care ai făcut primii pași spre excelență, în competiția cu cei mai buni din țară. Felicitări doamnei profesor Carmen-Elidia Zaharia, care cu dăruire și profesionalism, l-a îndrumat, în toți acești ani.

Elevii noștri și profesorii sunt dovada grăitoare că excelența și tradiția pot ajunge la nivel înalt, chiar și într-o școală mică, dar însuflețită cu valori care ne cresc MARI: muncă, pasiune, elevi calzi, profesori pregătiți, ECHIPĂ! 

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Alexandra Andreea ILIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>