Sportul ne aduce împreună!

Sportul are puterea de a schimba lumea, are puterea de a inspira, de a uni oamenii!”, a spus Nelson Mandela. O confirmă și elevii Școlii Gimnaziale Nr. 18 „Jean Bart” Constanța, iubitori de sport care caută cele mai creative și ingenioase moduri de a face mișcare, într-o perioadă în care suntem nevoiți să stăm în casă. Iată cum au reușit cei mici să fie o inspirație pentru noi toți, într-o zi dedicată sportului!  

Împreună este cuvântul cheie, chiar și în izolare! Iar pentru elevii clasei a IV-a A, coordonați de doamna învățător Ion Florentina, astăzi, 18 mai 2020, de Ziua Internațională a Sportului, s-a dat adunarea în online, unde au organizat un incredibil maraton al sporturilor.  

În pas alergător, de la canapea spre televizor, exerciții de mișcare, fiecare cu ce are, sărituri într-un picior, pe podea sau pe covor… Spor la antrenament, chiar și în apartament! „Stăm acasă, dar continuăm să facem sport!” și-au spus cei mici, care au trăit experiența unică de a-și aduce sportul preferat acasă.

Activitatea face parte din cadrul Proiectului „O zi pentru fiecare”, un proiect ce crește frumos, an de an, și ne aduce împreună, indiferent de situație.

Astăzi, sportul s-a mutat acasă! Pe balcon, în curte sau sufragerie, uniți prin sport, ne-am bucurat împreună de mișcare și ne-am amintit că viața e frumoasă și sănătoasă, chiar și în izolare! 

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Alexandra Andreea ILIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>