Spiriduşii Moşului îşi continuă vizitele în creşele din Constanţa

Într-o frumoasă acţiune de sărbători, la iniţiativa Consiliului Şcolar al Elevilor din cadrul Şcolii Gimnaziale nr. 18 ,,Jean Bart” Constanţa, 25 de elevi voluntari au vizitat 52 de copii din Creşa nr. 2 din Constanţa, pentru a aduce o bucurie prin jocurile pe care le-au iniţiat şi prin inocenţa cu care un copil se poate bucura împreună cu un alt copil.

Au fost primiţi tradiţional, ca orice spiriduş de Crăciun, cu ceai şi fursecuri, langă bradul împodobit.

Activitatea s-a derulat în data de 15 decembrie 2014, în cadrul proiectului Copilăria în mişcare, şi a avut drept scop experimentarea relaţiei de fratrie, mulţi dintre copiii participanţi, atât dintre cei mici cât şi dintre cei mari, fiind copii singuri la părinţi.

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa a susţinut aceasta acţiune, prin pachete de la ,,Alt Moş”, pe care elevii voluntari le-au primit cu mare bucurie.

Luna sărbătorilor aduce în viaţa copiilor noştri un nou sens conceptului de ,,a dărui”, prin aplecarea şi timpul pe care-l oferim celor din jurul nostru, prin zâmbetul şi bucuria pe care le împărtăşim.

Am plecat marcaţi de o altă existenţă şi am promis să ne întoarcem în sezonul cald, pentru jocuri de exterior, mai dornici, mai pregătiţi, mai frumoşi.

Mulţumiri adulţilor care au făcut posibilă această acţiune, oameni inimoşi din şcoală şi creşă, din presă şi din DJST.

Activitatea a fost coordonată de prof. Mihaela Capră şi de prof. psiholog Daniela Ghiţoiu din Şcoala Gimnazială nr. 18 „Jean Bart” Constanţa, precum şi de psiholog Elena Dodoiu, din partea Direcţiei Creşelor din Constanţa.

Reflectare în presă:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>