Școală pentru viitor!

„Învățăm nu doar pentru școală, ci pentru viață!” este deviza școlii noastre tocmai pentru că noi credem în educație și în puterea ei de a construi viitorul. Educația nu se oprește niciodată la Școala Gimnazială Nr. 18 „Jean Bart” Constanța iar astăzi, facem pași încrezători spre viitor și finalizăm cursul online „Google Educator – Nivelul 1” oferit de EduApps.

Ce a însemnat pentru noi această experiență? Ei bine, spunem doar atât:

  Pentru că profesorii noștri au lucrat în cadrul unei echipe frumoase, cu oameni deschiși și dornici de reinventare. Pentru că am avut șansa de a ne dezvolta sau aprofunda abilitățile digitale și instrumentele Google. Ne-am bucurat să explorăm educația digitală, într-o abordare inovativă și creativă.

Și nu în ultimul rând, cursul ne-a fost un real Ghid spre a deveni Lideri în Educație. Pentru că învățarea nu se oprește niciodată, iar educația are nevoie de profesori dornici să progreseze. 

Într-un context educațional plin de provocări, Școala lui Jean Bart privește spre viitor cu încredere. Învățăm, muncim cu pasiune, suntem deschiși să ne depășim limitele, suntem pregătiți: pentru elevii noștri, pentru viitor!

                                   CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Alexandra Andreea ILIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>