Școala Jean Bart, îmbrăcată în… culoare!

Povestea Școlii Gimnaziale Nr. 18 „Jean Bart” Constanța prinde tot mai mult contur! Dovada vie sunt elevii noștri, care cu fiecare inițiativă, reușesc să ofere tot mai multă culoare școlii noastre cu nume de scriitor.

Pentru că încurajăm orice inițiativă de voluntariat și ne dorim să creăm o școală cu suflet, deschisă către comunitate… miercuri, 16 octombrie, elevii claselor a VIII-a au pus pensula la treabă și au transformat curtea școlii într-o oază de culoare și veselie.

Activitatea, organizată în colaborare cu Asociația Youth Vision și Primăria Municipiului Constanța, a fost un bun prilej de a lucra în echipă cu un grup de tineri plini de entuziasm și creativitate, participanți la proiectul Erasmus + „Raise your voice”.

Foarte dezinvolți, dornici să comunice și să facă schimb de idei, atât elevii noștri cât și invitații au fost foarte încântați de acest schimb de experiență. Au pictat împreună, au legat prietenii și au împărtășit o parte din cultura proprie. Ba mai mult, invitații au învățat și câteva cuvinte în limba română.

Preț de câteva ceasuri, clopoțelul a răsunat cu bucurie într-o curte colorată, veselă și primitoare…

 

Când ești elev al unei școli în care tinerii sunt încurajați să își facă vocea auzită, jocul, studiul și veselia se îmbină întotdeauna armonios. Zi de zi, transformăm școala într-un loc prietenos, însuflețit de zâmbete și culori.

În Școala Jean Bart, pictăm pereții! În școala Jean Bart, desenăm pe asfalt și colorăm curtea! Însă, mai presus de toate, trasăm cel mai frumos contur al personalității copiilor noștri!

 Împreună îmbrăcăm școala lui Jean Bart în culori și învățămnu doar pentru școală, ci pentru viață! 

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Alexandra Andreea ILIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>