Sărbători cu sport în dar!

VIN SĂRBĂTORILE, VIN! Și aduc cu ele un sac plin cu daruri: liniște, miros de brad, colinde și colindători, sport și spirit de echipă. Cu bucurie le-ntâmpinăm și noi și așezăm sub brad cele mai frumoase cadouri: copiii.

La Școala Gimnazială Nr. 18 „Jean Bart” Constanța jucăm, ca întotdeauna, în aceeași echipă: elevi, părinți, profesori. Cu un strop de optimism și „un + de energie” pozitivă, anul acesta, am reușit să împodobim bradul cu … mingi. Cum așa? De la mic la mare, ne-am „încărcat bateriile” și am adunat 4525 de baterii uzate.

Materialele sportive acordate în cadrul proiectului „Un + de energie. Reciclează baterie!” au sosit în școală și își așteaptă câștigătorii: 26 mingi de fotbal, 10 mingi de baschet, 4 seturi de palete ping-pong și o pompă.

Mulțumim sponsorului nostru Decathlon pentru sprijin! Felicitări, dragi elevi, părinți, profesori pentru mobilizarea exemplară!

La Școala lui Jean Bart, învățăm că golurile se înscriu doar cu o echipă puternică! 

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Alexandra Andreea ILIE

REFLECTAT ÎN MEDIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>