Săptămâna europeană a sportului școlar

           Săptămâna europeană a sportului școlar, desfășurată între 24-28 septembrie, a fost susținută cu mult entuziasm de elevii noștri. Pentru că iubim acțiunile sportive alături de copii și gândim că ele aduc un mare beneficiu creșterii lor, pe data de 25 septembrie, în curtea școlii, s-au realizat acțiuni în acest sens, coordonate de profesorul de sport Mihaela Capră și psihologul școlar Daniela Ghițoiu.
         Sub privirile unui soare blând de toamnă, elevii ciclului primar au beneficiat de o oră de joacă concepută chiar de voluntarii școlii, din cadrul proiectului regional „Zâmbete pentru viitor”.
            Pentru elevii ciclului gimnazial au fost prevăzute trasee de tip exatlon în care s-au confruntat câte zece dintre cei mai curajoși elevi din fiecare clasă – cinci fete și cinci băieți. Ziua a fost dominată de emoții, luptă, efort de echipă, fair-play și strigăte de încurajare din partea colegilor. Bucurie mare în rândul elevilor învingători din clasele a V-a A, a VI-a B, a VII-a C si a VIII-a B.
             Direcția Județeană pentru Sport și Tineret a asigurat premiile necesare competiției, medalii, diplome, tricouri și mingii, precum anul trecut.
             Acțiunea a fost sprijinită și de o echipă de voluntari din cadrul Asociației TEAM.
            Directorul instituției, dna prof. Loredana Busuioc, a declarat: „Școala trebuie să echipeze elevii pentru viață, nu doar pentru examene. Viziunea noastră despre educație a adus în viața elevilor școlii multe proiecte și acțiuni care să-i ajute să experimenteze diverse domenii în misiunea lor de a-și găsi drumul.”

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Alexandra Andreea ILIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>