Săptămâna Europeană a Mobilității

22 septembrie 2019. Sub razele unui soare blând de toamnă, elevii Școlii Gimnaziale Nr. 18 „Jean Bart” Constanța se alătură inițiativei Primăriei Municipiului Constanța și a Inspectoratului Școlar Județean Constanța, și sărbătoresc, prin mișcare, Săptămâna Europeană a Mobilității.

Pentru Minionii clasei a 5-a B, însoțiți de madame professeur Ilie Alexandra-Andreea și de părinți, sfârșitul de săptămână a însemnat mișcare și distracție pe cinste. Bulevardul Tomis din Constanța a fost locul de întâlnire pentru o zi dedicată sportului, jocului și mersului pe jos. Elevii noștri și-au testat abilitățile în fotbal, handbal sau baschet, au dansat și participat la jocuri în aer liber.

Pentru că iubim sportul și gândim că mișcarea este esențială pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor, ne-am bucurat să luăm parte la acest eveniment care, într-o zi de duminică, a pus tot orașul în mișcare. Mulțumim părinților pentru implicare și pentru sprijinul oferit copiilor în participarea la aceste activități.

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Alexandra Andreea ILIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>