Să rămânem copii! De 1 iunie. Și în fiecare zi!

„Hai să mai rămânem puțin copii, măcar până la sfârșitul vieții!”
(John Fowles)

Nu știm alții cum sunt, dar noi, când ne gândim la momentele în care ne reuneam în curtea școlii, la locul în care adunam amintiri, jocuri și aventuri de neuitat, parcă ne saltă și acum inima de bucurie!  Astăzi este despre copii și copilărie, despre jocuri și prietenie!

În curtea Școlii lui Jean Bart creștem mari, creștem împreună, ne distrăm, cântăm și dansăm, desenăm pe asfalt, facem sport și ne exprimăm liber. Și, pentru că prețuim fiecare clipă, redeschidem cufărul cu amintiri, în luna lui Mărțișor, spre ultima zi din Școala Altfel, când vesele glasuri de copii însuflețeau terenul de sport, iar curtea-ntreagă devenea culoare:

 Echipă, emoție, determinare…” sunt cuvintele unuia dintre Fabricanții de Zâmbete ai școlii, despre Ziua Marelui Campionat de Fotbal dedicat claselor 5-8. Căci cine a pus la cale întreaga aventură? Nimeni alții decât Fabricanții de Zâmbete, reprezentanții Consiliului Școlar al Elevilor: Roșu Teodora, Apostol Carina și Bogățeanu Cristian (8B), sprijiniți de profesorii de sport, doamna Popescu Mihaela și domnul Costache Alexandru.

 „A fost o zi plină de competitivitate și bucurie de la mic la mare dar, mai ales, o joacă pe cinste la finalul căreia s-au desemnat cele două cupe câștigătoare: clasa a 6-a B pentru gimnaziu mic, iar clasa a 8-a B pentru gimnaziu mare”, continuă eleva Carina Apostol (vicepreședintele CȘE), zâmbind amintirilor.   

 Astăzi, zâmbim copilăriei și retrăim zilele cu soare și bucurii din ograda lui Jean Bart. Retrăim lumea minunată a copilăriei prin ochii copiilor noștri!  

Și, atunci… cum să nu-ți fie dor de școală, de elevi cu drag de activități recreative, de competiții, de echipă?

La mulți ani, copilărie!

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Alexandra Andreea ILIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>