Prinde Zâmbetul din ZBOR!

Atenție! CȘE Jean Bart vine în ZBOR și aduce peste 200 de zâmbete!

ZBOR – Zâmbet, Bucurie, Optimism, Reușită… Despre toate acestea a fost vorba astăzi, 24 octombrie, la Școala Gimnazială Nr. 18 „Jean Bart”. Inițiativa se datorează Consiliului Școlar al Elevilor, într-o nouă echipă, cu tineri ambițioși, motivați și dornici de fapte bune.

Și au reușit! Sute de avioane de hârtie au zburat din clasă-n clasă, împărțind zâmbete și bucurie pe chipurile colegilor, dar și ale profesorilor.

Pentru că Ziua Mondială a Zâmbetului (sărbătorită, în fiecare an, în prima zi de vineri a lunii octombrie) ne-a surprins pe toți, generoși și gospodari, făcând o faptă bună și ajutând orașul nostru să zâmbească (Natura ne aseamănă, Educația ne deosebește). Și pentru că avem convingerea că Zâmbetul se poate sărbători în orice zi a anului, ne-am decis să transformăm o zi obișnuită într-una specială, plină de energie și voie bună.

Împreună facem Școala (lui) Jean Bart să zâmbească… în fiecare zi! Și tare mult ne place!

Motto-ul zilei: „În această școală râdem mult, învățăm, ne iertăm, ne ajutăm reciproc, suntem și vorbăreți, poate chiar gălăgioși. Însă, avem visuri mari și lucrăm în echipă, să le îndeplinim. Pentru că în această școală, ÎNVĂȚĂM să iubim! Vă mulțumim!”

P.S. C-un gând bun și o urare, astăzi am adus în dar, un zâmbet pentru fiecare!

Semnat: Fabricanții de zâmbete

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Alexandra Andreea ILIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>