Primăvara, în grădina lui Jean Bart…

Primăvara a venit și la noi cu alai de veselie, iar cei care s-au bucurat de sosirea ei au fost bobocii de la clasa pregătitoare B, micuțele noastre flori ce au transformat curtea lui Jean Bart într-un colț de rai.

Fiecare floare este un suflet care se deschide către natură.” (Gerard de Nerval)

 

Prieteni ai naturii, micuții de la „grupa florilor” s-au reunit în curtea școlii și au cultivat bucurie. Copiii, sprijiniți de doamna învățătoare, Florentina Mărgineanu, și ajutați de părinți și bunici, au participat la o activitate rodnică, primită cu entuziasm de către conducerea școlii. Asemeni unor gospodari pricepuți, micii ecologiști au plantat în curtea școlii… un arțar.

Copăcelul a fost ales de un băiețel din clasă, Eduard Moldoveanu, care și-a dorit să îl denumească „Arțarul Marceluș”, inspirat de o poveste a cărui personaj central este un arțar cu același nume. O poveste fabuloasă cu un arțar, un strop de voință, multă hărnicie și iată cum misiunea florilor este îndeplinită cu succes!   

Când plantezi un copac, plantezi speranță, sădești armonie. E primăvară astăzi la Jean Bart în bătătură și e bine! Căci primăvara noastră miroase a sărbătoare, miroase a flori, arțar și copilărie! 

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Alexandra Andreea ILIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>