Proiect ReGenesis: locul I pe judeţ!

PERFORMANŢĂ: „Învăţăm nu pentru şcoală, ci pentru viaţă”: deviza şcolii noastre a fost ilustrată încă o dată de performanţa recentă a echipei din clasa a V-a B, formată din C. M., D. S.-I., N. R.-Ş. şi R. M., care a obţinut, vineri, 12 iunie 2015, locul I pe judeţ la concursul de machete „Cum să folosim raţional resursele planetei” din cadrul proiectului „Cu civism din şcoală către societate”, organizat de liceul „C.A. Rosetti” din Constanţa, cu macheta „The kingdom of the energy”.

Răspunzând provocării lansate de profesoara lor de geografie Busuioc Loredana, privind epuizarea resurselor planetare, elevele noastre au închipuit un oraş al viitorului, a cărui funcţionare se bazează pe energiile regenerabile, pe care l-au transpus într-o machetă. Martori oculari susţin că prezentarea lor a fost cu mult peste nivelul celor de liceu, deşi ele au fost cele mai mici, ca vârstă, dintre toţi participanţii!

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>