Poftă bună la… o faptă bună!

Toamna se numără bunătățile și… speranțele!

Bucurie și belșug, la sfârșit de octombrie, pentru „Licurici din Vii” de la Grădinița Nr. 37 (structură a Școlii Gimnaziale Nr. 18 „Jean Bart” Constanța).

Culori și arome tomnatice, târguieli, bucate alese de mămici și bunici… Magia toamnei îi îmbie pe micii comercianți cu roade bogate, la târgul cu vânzare de produse proaspete și sănătoase „Bucuriile Toamnei”. Beneficiarii sunt copiii din Casa „Speranța” Constanța.

Sub sloganul „Keep Calm and Eat Healthy”, micuții preșcolari s-au dovedit a fi adevărați antreprenori și i-au convins pe cei mari că produsele lor sunt cele mai gustoase și mai sănătoase. Și, sub atenta îndrumare a cadrelor didactice, au demonstrat că sunt formidabili. Cât despre bucatele scoase la vânzare… au fost taaaare gustoase!

Iată cum, într-o frumoasă zi de toamnă, cei mici ne dezvăluie rețeta pentru o faptă bună. Ingrediente? Un strop de inocență, o lingură de entuziasm și bunăvoință, cât cuprinde.

P.S. La final, se servește cu un zâmbet ghiduș!

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Alexandra Andreea ILIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>