Pe urmele Agathei Christie…

          Anul acesta, pe 15 septembrie, se împlinesc 128 de ani de la nașterea celebrei scriitoare, Agatha Christie. Cu această ocazie, elevii clasei a VII-a B au răspuns provocării lansate de către bibliotecarul școlii și au pornit pe urmele… Agathei. Autoarea, supranumită „Regina incontestabilă a romanului polițist”, a reușit să stârnească interesul împătimiților de lectură de pe întreg globul nu doar cu cărțile sale, ci și cu viața sa tumultuoasă, demnă de un roman.

        În noul spațiu al bibliotecii, tinerii au aflat lucruri noi despre existența scriitoarei, opera acesteia, precum și despre personajul-detectiv creat de ea: Hercule Poirot. La finalul întâlnirii, elevii care au pregătit în detaliu activitatea, au fost răsplătiți cu câte o carte a celei care a intrat în Cartea Recordurilor drept „autoarea de ficțiune cu cele mai mari vânzări la nivel mondial”.

BIBLIOTECAR,

Ramona-Ștefania CABA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>