Ora de franceză, altfel…

Când grădina lui Jean Bart devine cadrul perfect pentru o după-amiază francofonă, petrecută alături de prieteni și colegi, cum să nu mergi cu drag la școală?

Iarbă verde, aer curat, „fata cu chitara” – dar și cu al ei glas minunat – (Daria-Maria Pândici), „băiatul cu chitara” (Rareș Cojocaru), acompaniați de colegi și de mult entuziasm, toate acestea au transformat ora de limba franceză a elevilor clasei a 7-a B, într-un adevărat spectacol muzical. Madame Alexandra – Andreea Ilie le-a lansat o provocare: „Chantons ensemble!” – Să cântăm împreună!  

Și iată cum începutul de săptămână, ne-a regăsit împreună, conectați la natură și captivați de lumea minunată a limbii franceze, pe acorduri de chitară. Ne-am reinventat și ne-am bucurat de o altfel de oră de limba franceză, animată de cântece și râsete de copii.

„On écrit sur les murs” a răsunat în grădina școlii lui Jean Bart… Iar imaginile surprinse în clipul de mai jos, transmit mai mult decât cuvinte: emoție, talent, copii frumoși, francofoni fericiți!

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Alexandra Andreea ILIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>