O zi de vară (Aqua)Magică

Noi vara nu dormim! Petrecem zile cu zâmbete-n privire, zile cu soare, desenate cu tobogane și voie bună. Noi vara ne distrăm și ne bucurăm de activități de… „împreună”.

Elevii Școlii Gimnaziale Nr. 18 „Jean Bart” Constanța au avut parte de un început de vară magic. De la mic la mare, JeanBartienii s-au lăsat purtați de valuri de aventură și și-au dat întâlnire în raiul distracției, la Aqua Magic.

Fericiții câștigători ai concursului de maculatură, desfășurat în ultima săptămână de școală, elevii claselor a 6-a B și a 2-a A, s-au bucurat de o zi perfectă pentru bălăceală și distracție. Premiul cel mare oferit de școală a constat într-o ieșire la Aqua Magic, însă marele trofeu al zilei a fost bucuria de a petrece timp de calitate împreună.

Și pentru că cele mai frumoase amintiri le scriem în echipă, câștigătorilor li s-au alăturat frați, părinți, colegi ai claselor a 2-a B, a 5-a A și a 5-a B. Mereu în mijlocul copiilor, profesorii – madame Alexandra-Andreea Ilie, prof. cons. școlar drd. Daniela Ghițoiu, înv. Florentina Marin, înv. Nicoleta Gurău și înv. Petrica-Alina Cazacu – au pornit alături de copii în marea aventură Aqua Magic.

            Zâmbete largi ale copiilor, strigăte de fericire și pași grăbiți spre tobogane și piscine buclucașe au răsunat în tot parcul acvatic. Iar pentru tot ce nu am spus… Lăsăm imaginile de mai jos să „scrie” povestea.

 

Mulțumim sponsorului Aqua Magic! Mulțumim tuturor părinților pentru implicare! Când echipa profesor-părinte funcționează, știm că suntem o familie, nu doar o școală. Și mai știm că împreună creștem oameni valoroși, echipați pentru viață. 

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Alexandra Andreea ILIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>