O bucurie de început de toamnă!

13 septembrie 2021. Miros de toamnă și un soare blând peste micuții ce pășesc în curtea lui Jean Bart. Holurile școlii îmbrăcate în culoare, săli de clasă primitoare și un „Bun venit”, din suflet, pentru elevi. Ochi de copii, sinceri și inocenți, transmit bucurie. Și o fac minunat! Prima zi de școală… este cea mai frumoasă zi de toamnă!

Școala Gimnazială Nr. 18 „Jean Bart” Constanța s-a umplut de ghiozdănele colorate, de glasuri vesele și zglobii, de emoție, zâmbete, speranță. Un nou an școlar, o nouă poveste scrisă de elevii lui Jean Bart.

Părinți, profesori, elevi, pășim împreună spre un nou început… cel care clădește atât de frumos oameni și destine. Cu dăruire și încredere, pornim din nou pe tărâmul cunoașterii. Bucurați-vă, copii! Zâmbiți, visați și învățați, nu pentru școală, ci pentru viață!

Împreună, suntem mai mult decât o școală! Împreună, formăm familia Jean Bart

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Alexandra Andreea ILIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>