Noi Orizonturi: „Citim împreună” cu Arhitecţii educaţiei

Şcoala noastră este una dintre cele nouă beneficiare la nivel naţional ale proiectului „Arhitecţii educaţiei”, implementat de Fundaţia Noi Orizonturi cu sprijinul Auchan România, în cadrul campaniei Mobilizatron, prin care compania sărbătoreşte 10 ani de prezenţă în ţara noastră, dublată de implicarea ei permanentă în comunitate.

La 85 de ani de la inaugurarea Şcolii Gimnaziale nr. 18 „Jean Bart” Constanţa, am obţinut, graţie acestui proiect (ce sprijină arhitectura subtilă a educaţiei), amenajarea şi dotarea unui spaţiu mai mult decât necesar în orice şcoală, de învăţare non-formală, numit „Laborator de joc şi citit împreună”, în care se pot derula, prin rotaţie, multiple activităţi complementare programei şcolare.

Spaţiul a fost amenajat în data de 4 mai 2017, cu implicarea tuturor partenerilor din proiect (mulțumim Consiliului Școlar al Elevilor, exemplar, ca de obicei!), iar pe 26 mai 2017 aici va avea loc atelierul „Citim împreună”, articulat în jurul a 24 de titluri atent selecţionate de organizatori şi numite de aceştia „Cărţi care iubesc copii”. La o dată ulterioară laboratorul va găzdui şi un curs de formare pentru cadrele didactice ale şcolii, intitulat „Strategii ale învăţării experienţiale”.

Galerie foto amenajare

Reflectate în media


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>