Moș Crăciun aduce-n dar… file de poveste!

          Unele pagini din cărți sunt fermecate! Este sloganul campaniei „Kinder – Felii de lapte cu file de Poveste”, este și glasul elevilor Școlii Gimnaziale Nr. 18 „Jean Bart” Constanța, ce scriu încă o filă din povestea școlii noastre cu nume de scriitor.  

            Fermecate au fost și paginile preferate din bradul de Crăciun confecționat de minionii clasei a V-a B, împreună cu doamna dirigintă, madame Alexandra Ilie. Toți brazii de Crăciun sunt perfecți, însă când brăduțul tău este construit numai și numai din cărți, parcă are acea sclipire magică în steluța din vârf. Brăduțul minionilor, cu siguranță a avut!

            Un brad învăluit în iubirea pentru cărți și o dorință a noastră, a tuturor, de a face din biblioteca școlii un spațiu magic, plin de povești! De atât a fost nevoie pentru ca Moș Crăciun să ne îndeplinească dorința! Pentru că atunci când crezi cu adevărat, poți câștiga o mulțime de cărți noi pentru biblioteca școlii tale!

         DA! Ne aflăm printre fericiții câștigători ai campaniei „Kinder – Felii de lapte cu file de Poveste”!

  DA! Unele pagini din cărți sunt fermecate! Și în curând vor sta pe rafturile bibliotecii Jean Bart! Iar în anul care vine, ne vom putea alege feliile de poveste direct din bradul bibliotecii!

Mulțumim doamnei Liliana Nedelcu pentru înscrierea școlii în competiție și pentru animarea părinților! Mulțumim tuturor celor care au crezut în noi și ne-au votat zi și noapte: elevi, părinți, bunici, prieteni dragi! „Împreună, ducem magia poveștilor mai departe!”

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Alexandra Andreea ILIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>