Marii campioni semnează cu echipa Jean Bart

Super veste pentru JeanBartienii pasionați de sport! Echipa Jean Bart bate palma cu mari campioni și anunță semnături cu jucători de mare valoare.

 

De astăzi, materialele sportive câștigate în cadrul proiectului „Un + de energie. Reciclează baterie!” poartă semnătura unor oameni care ne inspiră, oameni de la care învățăm să dăm mereu totul și încă puțin. Căci campionii de astăzi sunt modele pentru campionii de mâine!

 

Mari sportivi și-au pus semnătura pe mingile lui Jean Bart.

 

Mingile de fotbal au fost semnate, cu mare drag, de un mare campion, pentru viitorii noștri campioni:

 

IONUȚ LARIE – căpitan FC FARUL Constanța

Ne mândrim și cu autografele de pe paletele de ping –pong: 

 

ELIZA SAMARA – multiplă campioană europeană la tenis de masă

 

ANAMARIA MIRICĂ SEBE – dublă campioană europeană la tenis de masă

 

BIANCA MEIROȘU – campioană europeană la tenis de masă

(campioane formate de VIOREL FILIMON, la LPS „N.Rotaru” Constanța)

 

Și, pentru că toți micuții fotbaliști se visează campioni datorită lui, pentru că trăiesc intens fiecare șut și visează la ziua în care, la rândul lor, vor da marele gol iar tot stadionul va fi în picioare, pentru că deviza sa – CAMPIONII CREEAZĂ CAMPIONI – le ghidează pașii spre dedicare, spirit de echipă, visuri mari și performanță, este o mare onoare ca mingea școlii Jean Bart să ne fie semnată de marele GHEORGHE HAGI.

 

Vă mulțumim, dragi campioni, pentru autografe, pentru mingi de colecție, pentru că inspirați copiilor noștri plăcerea pentru sport și mișcare! Prin voi, cei mici învață că orice campion se construiește cu pasiune și determinare.

 

În Școala lui Jean Bart ne dorim să construim, pas cu pas, o echipă de campioni. 


CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Alexandra Andreea ILIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>