Kinder+Sport, handbal mixt: Premiul I

IMG-20160323-WA0001PERFORMANŢĂ: în cea de-a doua etapă a proiectului naţional de educaţie şi cultură sportivă Kinder+Sport, derulată pe 20 martie 2016 la Sala Sporturilor din Constanţa, echipa de handbal mixt a Şcolii Gimnaziale nr. 18 „Jean Bart” Constanţa, pregătită de prof. Mihaela Capră, s-a clasat pe prima poziţie!

Cele două etape ale proiectului au fost:
  1. în perioada 18-22.01.2016, în cadrul şcolii, li s-a alocat tuturor eleviilor din clasele I-VIII câte o oră de informare / discurs motivaţional pentru promovarea activităţilor menite să-i determine pe copii să practice un sport individual sau colectiv, adoptând un mod de viaţă sănatos, cu o alimentaţie echilibrată, corespunzătoare vârstei. În urma acestei etape şcoala a fost dotată cu un kit sportiv (minge de baschet, minge de handbal şi cronometru pentru atletism), oferit de Kinder+Sport.
  2. pe 20.03.2016, la Sala Sporturilor din Constanţa, elevii noştri au participat la următoarele probe: Atletism ştafeta mixt 5 fete – 5 băieţi (Menţiune); Handbal mixt 3 fete – 4 băieţi (Premiul I, constând în medalii, diplome, echipament sportiv; şcoala a primit o tablă magnetică pentru şedinţele tactice, reprezentând un teren de handbal; Baschet mixt 2 fete – 3 băieţi (Menţiune).
Partenerii proiectului au fost: Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, MIB GROUP SRL, KINDER+SPORT.
Mulţumiri călduroase echipei de organizare, părinţilor care şi-au susţinut copiii, dar mai ales elevilor şcolii:
V. ŞT., M. M., F. A., A. I. (6A; colega lor, P. B., nu a putut participa la competiţie, din cauza unei accidentări, dar le-a susţinut din tribună, ca un adevărat membru al echipei, iar fetele i-au dat şi ei un pachet câştigat de ele, gest de admirat), C. M., B. M. (6B), N. A., U. C. (7A), C. S., M. A. (7B), A. D., T.A., (8A; colegul lor, B. S., a venit la sală mai târziu, pentru că nu a putut lipsi de la pregătirea suplimentară pentru Evaluarea Naţională de la finalul clasei a VIII-a, dar a venit…). Felicitări tuturor!

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>