Joacă fotbal cu F.C. Farul!

                Moș Nicolae a ajuns în Școala lui Jean Bart! Și a venit cu: FOTBAL, VESELIE, PREMII și mult ENTUZIASM!

            Elevii clasei a II-a B, coordonați de doamna profesor de sport, Mihaela Capră, i-au primit cu bucurie pe jucătorii de la echipa F.C. Farul Constanța. Echipă de tradiție de la malul mării, fotbaliștii le-au arătat juniorilor ce înseamnă antrenamentele, antrenându-i în concursuri de îndemânare, jonglerii cu mingea și ștafete amuzante.

Încântați de întâlnirea cu formația alb-albastră, cei mici și-au arătat talentul și au primit invitația de a se alătura Academiei Farul, pentru a-și urma visul de a deveni mari fotbaliști. La final, cel mai îndemânatic elev a fost premiat cu o minge de fotbal. Alb-albaștrii au oferit și o invitație pentru două persoane la un meci oficial din Liga a 2-a.

Mulțumim echipei F.C. Farul Constanța pentru exemplul oferit elevilor noștri și pentru tricoul dăruit școlii, ediție limitată de Centenar, care marchează 100 de ani de fotbal în orașul de la malul mării!

Proiectul Joacă fotbal cu F.C. Farul Constanța!” este realizat cu sprijinul Consiliului Județean Constanța  și în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța. Proiectul este menit să promoveze fotbalul, mișcarea, un stil de viață sănătos, dar și să încurajeze tinerele talente, în drumul lor către performanță.

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Alexandra Andreea ILIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>