JeanBartienii, polițiști pentru o zi!

Pe 21 martie 2019, Școala Gimnazială Nr. 18 „Jean Bart” Constanța a răspuns prezent la invitația Inspectoratului Județean de Poliție Constanța, de a participa la evenimentul organizat cu ocazia Zilei Poliției Române (sărbătorită în fiecare an, pe 25 martie).

Invitați speciali au fost elevii clasei pregătitoare A, coordonați de doamna prof. înv. primar Florentina Marin, care s-au arătat impresionați de meseria de polițist.

Elevii au stat față în față cu polițiștii de la Forțele Speciale dar și cu cei de la Poliția Criminalistică, având șansa de a studia tehnica din dotare a oamenilor legii. Inedită a fost și întâlnirea cu Bingo, câinele polițist ce a furat privirile celor mici.

             Însă cel mai de preț premiu pentru copii a fost să urce pe motocicletele și mașinile celor de la Poliția Rutieră. Devenind mici polițiști pentru o zi, prichindeii JeanBartieni au pătruns în tainele meseriei de polițist și au făcut cunoștință cu provocările acestei meserii. Curioși, întrebători și cât se poate de încântați, elevii noștri promit să revină cu drag și la următoarele evenimente. 

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Alexandra Andreea ILIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>