JeanBartienii, campioni fără vârstă!

Sportul și performanța nu țin cont de vârstă! Este o nouă lecție oferită de elevii noștri, copii minunați, dedicați sportului, mereu pregătiți să intre în meciul vieții. Echipa de handbal feminin a Școlii Gimnaziale Nr. 18 „Jean Bart” Constanța a revenit de la Olimpiada Națională a Sportului Școlar – faza națională – echipată cu numeroase lecții despre încredere, curaj și spirit de echipă.

 

Drumul spre calificarea fetelor de gimnaziu la națională a fost presărat de talent, ambiție și multe ore de antrenament. Cu visuri mari și pregătite să dea totul pe teren, s-au deplasat, în perioada 19-22 mai, la Tulcea, unde s-a desfășurat etapa națională a Olimpiadei Sportului Școlar.

Au muncit, au trăit fiecare moment și au învățat că sportul este mai mult decât un simplu rezultat. Echipă tânără, plină de ambiție și determinare, este prima generație de fete care atinge o asemenea performanță, face față cu brio echipelor experimentate din cadrul concursului și se clasează în primele 8 din țară.

Pentru munca lor, pentru determinarea cu care au intrat în fiecare meci, fetele merită toată aprecierea noastră! Micuțele campioane din Dobrogea sunt elevele lui Jean Bart și tare mult ne mândrim cu ele!

Au dat totul pe teren și au învățat cea mai importantă lecție: în sport, dar și în viață, încerci, muncești, cazi, dar te ridici și continui să încerci și să înveți… până reușești.

 

Transmitem călduroase felicitări antrenorului care le-a motivat și le-a îndrumat spre performanțele obținute, doamna profesor educație fizică, Mihaela Popescu! Mulțumim, de asemenea, părinților, pentru sprijinul oferit, și membrilor echipajului Fregatei Mărășești pentru suportul logistic! Sportul înseamnă muncă în echipă, iar în Școala lui Jean Bart este bine știut că jucăm mereu în aceeași echipă: elevi, părinți, profesori.

 

Chapeau! 

 

ONSȘ Handbal – prof. Popescu Mihaela

Catrina Mara – Gabriela – 5A

Diaconu Maya – 5A

Alexe Diana – 5C

Buciu Ștefania – 5C

Hagineagu Denisa – 5C

Zăbavă Catrina – 5C

Nedelcu Sara – 6A

Beșea Cristina – 6B

Bucur Ana-Maria – 7B

Busuioc Gabriela – Natalia – 7 B

Sandu Maria-Antigona – 7B

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Alexandra Andreea ILIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>