JEANBARDEMIC sau când JeanBartienii intră-n joc!

Sunteți cercetătorii unui laborator secret, care are drept scop salvarea Școlii „Jean Bart” de la distrugere. Un virus a pus stăpânire pe școală și nu lasă elevii și profesorii să intre pentru desfășurarea orelor. În acest moment, sunteți singura soluție pe care o are școala, aceea de a câștiga lupta cu acest virus și de a găsi soluții pentru reînceperea cursurilor școlare din toamnă…

 

Așa-i că v-am captat atenția? Cam așa începe aventura Jeanbardemic din cadrul Școlii Gimnaziale Nr. 18 „Jean Bart” Constanța! Vă invităm să explorați lumea unui joc inedit și să vă bucurați de experiența unică pe care au trăit-o, zilele acestea, elevii noștri.

Grozav! Atunci, să pornim!

Jocul Jeanbardemic, coordonat de prof. Mihaela Popescu și psiholog Daniela Ghițoiu, își propune să aducă împreună elevii școlii Jean Bart, să le dezvolte abilități de comunicare, de strategie și lucru în echipă. Mai mult decât atât, participarea la competiții contribuie la motivația elevilor de a se implica în activități extrașcolare, în premieră, ONLINE!

În Școala lui Jean Bart a fost Mare ZOOMzăială! Și ce bucurie mare! Ce ZOOMzet vesel, râsete și voie bună! Cu fiecare nivel finalizat, cu fiecare sarcină îndeplinită, elevii au obținut  nu doar un simplu punctaj, ci și timp de calitate, petrecut între prieteni. Ne-au fost alături părinți, diriginți, profesori. Am jucat, din nou, în aceeași echipă, am aflat cum își doresc elevii să se desfășoare festivitatea de final de an și acordarea premiilor, respectând condițiile de izolare, am aflat ce concursuri i-ar bucura în această perioadă, și nu numai… dans pe melodia preferată, poezii despre izolare, costume de carnaval, selfie-uri sau fotografii cu ghiozdanul în stare de pandemie… O mulțime de activități, eprubete cu puncte câștigătoare, indicii și sarcini amuzante, toate la un click distanță. Chiar dacă nu mai putem alerga după indicii prin școală, am putut, în schimb, să vânăm online noi experiențe.  

 

Și ce credeți? Am câștigat lupta cu virusul? Noi suntem convinși că DA! Pentru că ne-am distrat de minune! Iar acesta este cel mai mare câștig! 

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Alexandra Andreea ILIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>