Jean Bart, undă VERDE la curățenie!

ECOLOGIZARE: Luni, 21 octombrie, Școala Gimnazială Nr. 18 „Jean Bart” Constanța a dat startul curățeniei de toamnă!

Nu știm dacă putem schimba lumea, însă cu siguranță o putem face mai frumoasă! De aceea, ne alăturăm, și în acest an, campaniei „Curățăm Constanța noastră”, inițiată de Primăria Municipiului Constanța.

  Pentru că natura ne este prietenă și viitorul acesteia începe cu noi, am luat EcoAtitudine și ne-am reunit în parcul din apropierea școlii, unde am rostit, într-un glas: „Nouă ne pasă!

Înarmați corespunzător: cu mănuși, saci menajeri, dar mai ales cu mult spirit civic, micii ecologiști ai claselor a 5-a B și a 7-a B, însoțiți de doamnele diriginte, madame Alexandra-Andreea Ilie și doamna profesor Mihaela Capră, au pornit lupta împotriva gunoaielor.

Dincolo de satisfacția în sine oferită de mica noastră escapadă în natură, astăzi ne-am bucurat să vedem măcar un colț de lume în care trăim, eliberat de gunoaie! Cu pași mici, umăr la umăr, putem face o schimbare verde  în comunitatea noastră! 

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Alexandra Andreea ILIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>