Jean Bart caută Fabricanți de Zâmbete!

Cine sunt Fabricanții de Zâmbete?

Acei elevi care pictează norii cu un strop de optimism! Acei elevi care dau culoare școlii și aduc mereu o rază de soare în sufletele noastre, care cu fiecare activitate organizată, reușesc să împartă zâmbete și bucurie! Ei sunt cei care ocupă cu mândrie un loc în Consiliul Școlar al Elevilor din Școala Gimnazială Nr. 18 „Jean Bart” Constanța!

Fabricanții de Zâmbete formează o echipă unită și motivată să facă vocea colegilor auzită. Iar astăzi își prezintă candidatura pentru ocuparea unei funcții în cadrul Consiliului.

Sunteți curioși să aflați ce își propun în mandatele lor? Haideți să îi cunoaștem!


 Matei Beldan (6 A) este o fire comunicativă, organizată și sociabilă. Este pasionat de științele exacte și ciclism, iubește înotul iar accentul nu îi lipsește pentru niciuna dintre cele două limbi străine studiate: engleza și franceza. Experiența câștigată prin participarea la numeroase cursuri Team, cursuri de înot și de șah demonstrează încă o dată că în Școala lui Jean Bart nu există vârstă prea mică pentru a deveni lider. Șansa de a ocupa funcția de Secretar în Consiliul Școlii i-ar da ocazia de a-și pune în evidență capacitățile intelectuale și profesionalismul. 

Ana-Maria Bucur și Maria Sandu (6 B) și-au unit forțele spre un obiectiv comun: artă, culoare și zâmbete în Școala lui Jean Bart.

Ana Bucur este extrem de creativă, îi place arta, desenează, este comunicativă și energică. Consideră că spiritul organizatoric bine dezvoltat și spiritul ludic, de artist, o vor ajuta în activitățile desfășurate în calitate de Vicepreședinte.

Maria Sandu candidează pentru funcția de Secretar. Este o fire veselă căreia îi place să scrie și să citească și are convingerea că abilitățile sale de scriitor vor contribui la formarea unor experiențe de viață unice în activitățile pe care le va organiza pentru colegi.

Dorința de a dărui zâmbete aduce împreună 4 fete creative, ingenioase și cu valori comune. Ele sunt fetele Sailor Moon din clasa a 7-a A:  Claudia Patricia PopescuAmalia Baicu, Maria-Cristiana Vicolov  și Andreea Roșu :

Claudia Popescu consideră că are competențele necesare pentru a ocupa funcția de Președinte în familia Jean Bart. Are o vastă experiență în Consiliu și cu fiecare activitate „altfel” organizată, reușește să transforme școala într-un loc prietenos. Inițiază mereu proiecte creative prin care dorește să cultive motivația și bucuria de a învăța.

Amalia Baicu consideră că îndeplinește toate calitățile pentru a fi mâna dreaptă a Președintelui. În opinia ei, un bun Vicepreședinte trebuie să aibă idei ingenioase care să aducă bucurie în rândul colegilor și să dea culoare școlii. Implicarea elevilor în activități ludice este una dintre prioritățile sale.

Maria Vicolov este o fire sociabilă, extrem de creativă și ingenioasă. Pregătită pentru a fi îndrumătorul de care elevii au nevoie pe drumul cunoașterii, Maria dorește să fie „vocea” colegilor săi și consideră că postul de Avocat al Elevilor i se potrivește de minune. Prin proiectele sale, dorește să aducă școala aproape de sufletul elevilor.

Andreea Roșu este organizată, mereu gata să dea o mână de ajutor. Candidează pentru funcția de Secretar și, asemenea coechipierelor sale, este gata să își folosească toate abilitățile pentru a continua obiectivul școlii Jean Bart: acela de a transforma școala într-un loc prietenos în care elevii să vină cu zâmbetul pe buze. 

 Daria-Maria Pândici (7 B) este o fire veselă, extrem de ambițioasă și competitivă. Îi place să cânte, iar vocea sa caldă „desenează” mereu optimism și veselie pe chipurile colegilor, la orice activitate a școlii. Consideră că profesionalismul și gândirea inovativă sunt competențele de care dă dovadă pentru a ocupa funcția de Avocat al Elevilor. Prioritatea sa principală este dezvoltarea elevilor și a școlii.   

Bianca Dimancea (7 B) este creativă, sociabilă și isteață. Îi place să citească și să deseneze și, conform sloganului ei, profită de fiecare oportunitate ce i se oferă. Astfel, consideră că are toate abilitățile necesare ocupării funcției de Vicepreședinte.  

Adela Preda (8 A) candidează pentru funcția de Vicepreședinte, iar în ultimul său an de gimnaziu dorește să își pună în practică toate ideile pentru a face învățarea mai distractivă.  

        Alexia Martin (8 B) este un bun ascultător și un bun coordonator, abilități care o vor ajuta în activitățile pe care le va desfășura în calitate de Președinte. Empatia, spiritul creativ și viziunea în perspectivă îi dau încrederea că „poți să scrii viitorul în mai multe culori.”

Tu știi pe cine alegi? Votul tău este important!

„Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!”(Mahatma Gandhi)   

Anul acesta, alegerile se vor desfășura în on-line, luni, 23 noiembrie, când toți elevii vor avea ocazia să își exprime opțiunea prin vot liber.

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Alexandra Andreea ILIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>