Împreună pentru copii!

   

Astăzi, vorbim despre dăruire, despre implicare, despre oameni care scriu o poveste frumoasă despre solidaritate și altruism! În vremuri în care nu reușim să ne vedem zâmbetele din spatele măștilor, bucuria din ochii copiilor noștri este cea care ne dă încredere că se poate!

Pentru noi, ECHIPĂ este cuvântul cheie al acestor timpuri. Căci ar mai fi ceva plin de optimism în povestea noastră : privirile acoperite de speranță ale părinților. Oameni cu suflet și de suflet, mereu implicați și receptivi la nevoile școlii. Când există colaborare și implicare în comunitate, când părinții sprijină elevii să depășească orice piedică în învățare, avem toate motivele să fim mândri de FAMILIA Jean Bart!  

Pentru că ne dorim să oferim șanse egale la educație, am identificat acei copii din școală care nu aveau acces la un dispozitiv electronic pentru a se putea conecta la orele on-line. Școala este deja implicată în proiecte ce au drept scop achiziționarea acestor dispozitive, însă ne aflăm în fața unei situații care afectează întreaga planetă și distribuirea acestora întârzie.

Dar în Școala lui Jean Bart suntem întotdeauna aproape unii de alții și cultivăm, ÎMPREUNĂ, bucuria de a învăța. Astfel, cu mare bucurie și mândrie, spunem: „Da, am reușit!” Am reușit să aducem zâmbetul pe chipul copiilor noștri, care acum se bucură de participarea la orele on-line alături de colegi. Și fără sprijinul dedicat al părinților nu am fi putut realiza acest demers!

Mulțumim părinților care s-au mobilizat și au donat tablete, telefoane și laptopuri, venind în sprijinul elevilor fără acces la educația on-line. Uniți mai mult ca oricând, suntem împreună pentru fiecare elev al școlii noastre! Cu zâmbetul pe buze, dincolo de mască, vom continua să îi pregătim pe copiii noștri pentru viață! 

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Alexandra Andreea ILIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>